• Vragen rondom DWF

  Kijk bij onze downloads (klik hier) voor 2 documenten m.b.t. het DWF. Wij hebben de taakverdeling en een korte uitleg online staan.

  Indien er vragen of onduidelijkheden zijn rondom het Digitale WedstrijdFormulier, stel deze dan per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • Aangepaste Clubkledinglijn bij Sport 2000

  Enkele kledingstukken zijn in de clubkledinglijn vervangen, omdat Jako deze kleding uit de productie heeft gehaald.

  Op alles krijgen onze leden weer 20% korting en een gratis clublogo!!

  Klik hier voor de nieuwe folder.

 • Sponsor je club

  Koopt u ook wel eens via een webwinkel ?

  Denk dan aan Sponsorkliks en steun met uw aankopen VC Heerlen.

Het programma van dit weekend

Dit weekend starten we met 2 uitwedstrijden, Jongens B speelt in Echt tegen VC Patrick. Een direct gevecht om plek 6 op de ranglijst. Meisjes B speelt in Horn tegen Hornerhof/HHC. Voor Meisjes B staat aansluiting bij de middenmoot op het spel.

Op zaterdag een vol thuis programma. Om 14 uur treden wederom de Jongens B en Meisjes B aan, ditmaal tegen VC Sittard (huidige nummer 2) en tegen SV Ludentes (huidige nummer 7). Dames 1 speelt om 16 uur ook tegen SV Ludentes, bij een goed resultaat kunnen zij een aantal plaatsen op de ranglijst stijgen. Ook om 16 uur speelt Jongens C, zij nemen het op tegen Furos JC1. Om 18 uur sluiten we het programma af met Heren 1 en Meisjes C. Heren 1 neemt het op tegen directe concurrent voor de 8e plek Revoc, Meisjes C hoopt op punten tegen de nummer 2 Sec MC1.

Op maandag komt Dames 2 nog in aktie en zij spelen ook tegen Sec, de nummer laatst in hun competitie.

Allemaal veel succes dit weekend!