• Sponsor je club

  Koopt u ook wel eens via een webwinkel ?

  Denk dan aan Sponsorkliks en steun met uw aankopen VC Heerlen.

 • Vragen rondom DWF

  Kijk bij onze downloads (klik hier) voor 2 documenten m.b.t. het DWF. Wij hebben de taakverdeling en een korte uitleg online staan.

  Indien er vragen of onduidelijkheden zijn rondom het Digitale WedstrijdFormulier, stel deze dan per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • Aangepaste Clubkledinglijn bij Sport 2000

  Enkele kledingstukken zijn in de clubkledinglijn vervangen, omdat Jako deze kleding uit de productie heeft gehaald.

  Op alles krijgen onze leden weer 20% korting en een gratis clublogo!!

  Klik hier voor de nieuwe folder.

Wedstrijdprogramma week 9

Vanavond start een overvol thuis programma met Dames Recreanten 1, om 20:30 uur nemen zij het op tegen Fyrfad DR2.

Morgen starten we om 14:00 uur in onze hal A Gene Bek met Dames 2 en Jongens B1. Dames 2 gaat tegen Furos DS2 proberen met een overwinning een plek te stijgen op de ranglijst. Jongens B1 gaat morgen tegen VC Landgraaf proberen om een aantal punten in Heerlen te houden. Om 16:00 uur spelen Dames 1 en Jongens C1. Dames 1 ontvangt de koploper SEC DS1 en hopelijk kunnen zij de goede reeks van overwinningen doorzetten dit weekend. Jongens C1 speelt tegen directe concurrent ADC JC1 en gaat proberen uit te lopen op de ranglijst. Om 18:00 uur sluiten we ons thuis programma af met Heren 1 en Meisjes C1. Heren 1 gaat proberen om tegen HHC HS1 de slechte serie te doorbreken en zo veel mogelijk punten in Heerlen te houden. Meisjes C1 ontvangt de huidige nummer 4 SEC MC1.

Heel veel succes allemaal, het is blauw en .....