• Sponsor je club

  Koopt u ook wel eens via een webwinkel ?

  Denk dan aan Sponsorkliks en steun met uw aankopen VC Heerlen.

 • Aangepaste Clubkledinglijn bij Sport 2000

  Enkele kledingstukken zijn in de clubkledinglijn vervangen, omdat Jako deze kleding uit de productie heeft gehaald.

  Op alles krijgen onze leden weer 20% korting en een gratis clublogo!!

  Klik hier voor de nieuwe folder.

 • Vragen rondom DWF

  Kijk bij onze downloads (klik hier) voor 2 documenten m.b.t. het DWF. Wij hebben de taakverdeling en een korte uitleg online staan.

  Indien er vragen of onduidelijkheden zijn rondom het Digitale WedstrijdFormulier, stel deze dan per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

CMV toernooi 20 maart 2016

Op zondag 20 maart is voor het eerst in ons nieuwe onderkomen A Gene Bek het jaarlijkse CMV toernooi georganiseerd door onze vereniging. Onder leiding van Karin Schouren en Tom Pouls begon de dag om 9 uur met het opzetten van de velden en aanbrengen van de juiste belijningen voor de toernooien van de niveaus 1 t/m 5. Om 10 uur begonnen de wedstrijden van niveau 1, 2 en 3 die rond het middaguur werden afgesloten met een prijsuitreiking.

Na een korte pauze werd het middagprogramma gespeeld met de niveaus 4 en 5 waarna rond de klok van 17 uur ook deze wedstrijden tot een einde kwamen en de prijsuitreiking het slot was van deze dag. Mede dankzij de inzet van alle vrijwilligers is het toernooi een geslaagde dag geworden, wat werd onderstreept door de complimenten die er door veel coaches werden geuit.

Karin, Tom en alle vrijwilligers bedankt !!