• Sponsor je club

  Koopt u ook wel eens via een webwinkel ?

  Denk dan aan Sponsorkliks en steun met uw aankopen VC Heerlen.

 • Vragen rondom DWF

  Indien er vragen of onduidelijkheden zijn rondom het Digitale WedstrijdFormulier, stel deze dan per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  De vragen en antwoorden zullen z.s.m. gebundeld en gepresenteerd worden.

 • Aangepaste Clubkledinglijn bij Sport 2000

  Enkele kledingstukken zijn in de clubkledinglijn vervangen, omdat Jako deze kleding uit de productie heeft gehaald.

  Op alles krijgen onze leden weer 20% korting en een gratis clublogo!!

  Klik hier voor de nieuwe folder.

 • Algemene ledenvergadering

  Op woensdag 10 oktober zijn alle leden van V.C.H. welkom om, vanaf 19.30 uur, deel te nemen aan de Algemene Ledenvergadering (ALV). Ouders van onze jeugdleden zijn van harte welkom als toehoorder. Vanaf 19.00 uur is de mogelijkheid om de notulen van de voorgaande Algemene Ledenvergadering van 25 oktober 2017 in te zien. De agenda zal 10 dagen voor de ALV op onze website staan.

Het oliebollentoernooi was wederom een groot succes! Bij het ouder-kindtoernooi ging het er fanatiek aan toe. Ondanks dat niet iedereen groot is geworden met volleybal was iedereen zeer sportief naar elkaar en was het heel gezellig! Bij het volwassentoernooi wilde niemand van elkaar onderdoen dus werd er flink gestreden voor de winst. Ook hadden we dit jaar weer een tombola met leuke prijsjes van o.a. DA Heerlerbaan, Burger King en Spacejump Kerkrade. Al met al dus een geslaagd toernooi!

OT1
OT3
OT2

 

sports jako flyer vch<