• Aangepaste Clubkledinglijn bij Sport 2000

  Enkele kledingstukken zijn in de clubkledinglijn vervangen, omdat Jako deze kleding uit de productie heeft gehaald.

  Op alles krijgen onze leden weer 20% korting en een gratis clublogo!!

  Klik hier voor de nieuwe folder.

 • Sponsor je club

  Koopt u ook wel eens via een webwinkel ?

  Denk dan aan Sponsorkliks en steun met uw aankopen VC Heerlen.

 • Vragen rondom DWF

  Kijk bij onze downloads (klik hier) voor 2 documenten m.b.t. het DWF. Wij hebben de taakverdeling en een korte uitleg online staan.

  Indien er vragen of onduidelijkheden zijn rondom het Digitale WedstrijdFormulier, stel deze dan per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uitnodiging Spelregelcafe 17 september

Word jij een master in volleybal?!
... wij dagen je uit!

Optimale spelregelkennis maakt volleyballen voor iedereen leuker: Meer duidelijkheid, minder discussies in het veld. En dat bevordert het plezier van iedereen in én om het veld. Om die redenen organiseren wij op zaterdag 17 september een Spelregelcafé in de kantine van A Gene Bek. Ons Spelregelcafé opent haar deuren om 10.00 uur en zal duren tot ongeveer 12.00 uur . Gezellig en goed als je meedoet, individueel of met je team.

Om je optimaal voor te bereiden, kun je je kennis testen op www.volleybalmasterz.nl . Je vindt er talloze oefentoetsen en uitleg in heldere taal over 15 lastige spelsituaties, die in beeld worden weergegeven. Ook kun je vanaf de site een spelregelboekje in begrijpelijke taal downloaden. Kortom, met Volleybalmasterz.nl leer je op een leuke én handige manier de spelregels beter begrijpen.

Tijdens het Spelregelcafé gaan we met zijn allen proberen het spelregelbewijs te halen. Daarmee mag je ook wedstrijden in de laagste klassen fluiten. Mocht je nog geen account hebben op Volleybal.nl, maak deze dan aan: je hebt hem nodig om de afsluitende toets te maken.

Vergeet je laptop/tablet/smartphone niet!
Doe je mee?!
Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wordt een ‘master in volleybal’!

Op 17 september zal ook het Jan Maas toernooi gehouden worden . Wil je aansluitend aan het spelregelcafe je kennis direct in de praktijk brengen, geef je dan op als scheidsrechter voor deze middag .