• Vragen rondom DWF

  Kijk bij onze downloads (klik hier) voor 2 documenten m.b.t. het DWF. Wij hebben de taakverdeling en een korte uitleg online staan.

  Indien er vragen of onduidelijkheden zijn rondom het Digitale WedstrijdFormulier, stel deze dan per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • Sponsor je club

  Koopt u ook wel eens via een webwinkel ?

  Denk dan aan Sponsorkliks en steun met uw aankopen VC Heerlen.

 • Aangepaste Clubkledinglijn bij Sport 2000

  Enkele kledingstukken zijn in de clubkledinglijn vervangen, omdat Jako deze kleding uit de productie heeft gehaald.

  Op alles krijgen onze leden weer 20% korting en een gratis clublogo!!

  Klik hier voor de nieuwe folder.

De Grote Clubactie 2016

Beste volleyballers,

VC Heerlen, de volleybalvereniging voor en door leden, doet ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Net als afgelopen jaar willen we hiermee geld inzamelen voor de vereniging. Maar, dit alles kunnen we natuurlijk niet zonder jullie hulp!

Wat is de Grote Clubactie?
De Grote Clubactie is één van de bekendste Nederlandse loterijen voor het verenigingsleven. Van elk verkocht lot van €3,00, gaat er €2,40 naar de clubkas. Met deze extra inkomsten kunnen we onder andere jeugdtoernooien/activiteiten organiseren of extra materialen aanschaffen.

Wie mogen er meedoen?
De vereniging heeft ervoor gekozen om alle jeugdleden en de leden die geen oud papier ophalen (voor de vereniging) deelname aan de Grote Clubactie verplicht te stellen. We verwachten dat deze leden ten minste 5 loten verkopen. Daarnaast is het natuurlijk goed als ook de leden die wel oud papier ophalen meehelpen met deze actie. Ook aan hen dus de vraag om loten te (ver)kopen. Want samen kunnen we nog meer bereiken!

Wat moet je doen?
Vraag aan kennissen, vrienden en familieleden of ze één of meerdere loten van de Grote Clubactie willen kopen om je volleybalvereniging te sponsoren. Schrijf de namen op van iedereen die een lot van je wil kopen en van wie je het geld (€3 per lot) hebt ontvangen, zodat je later ook nog weet bij wie je de loten moet langsbrengen. De loten mogen verkocht worden van 1 oktober tot 8 december (maar het liefst zo snel mogelijk). De trekking vindt plaats op 9 december 2016. De winnende nummers zijn te vinden op de website van de Grote Clubactie (www.clubactie.nl). 

En verder?

 • Allereerst help je je eigen vereniging natuurlijk aan extra inkomsten.
 • Behalve het kunnen winnen van de hoofdprijzen (€100.000 en een auto) zijn er nog veel meer prijzen te winnen (zie www.clubactie.nl/prijzen).
 • Naast alle prijzen die gewonnen kunnen worden, krijgt elke koper van een lot diverse kortingen (van bijv. pretparken), zie de achterkant van het lot.
 • Dit jaar kunnen kinderen t/m 13 jaar meedoen aan de Kids-verkoopwedstrijd, de beste lotenverkopers maken kan op een iPad of één van de andere mooie prijzen (zie www.kids.clubactie.nl)
 • Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je een gratis entreekaart voor Schiphol, Bobbejaanland of Slagharen. (1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon) Bij de verkoop van 20 loten ontvang je ook een fikse korting op veel producten van Masita, zoals een wedstrijdbal of rugzak.
 • Daarnaast stelt VC Heerlen een prijs beschikbaar voor het team dat als eerste meer dan 150 loten verkoopt, daarnaast is er ook nog een mooie prijs beschikbaar voor het lid dat binnen de vereniging de meeste loten verkoopt!

Contact?
Mocht je nog vragen hebben, dan kan je contact opnemen met je train(st)er/aanvoerd(st)er of een mail sturen aan Gloria Spijkers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Met sportieve groeten,
Gloria Spijkers