• Vragen rondom DWF

  Kijk bij onze downloads (klik hier) voor 2 documenten m.b.t. het DWF. Wij hebben de taakverdeling en een korte uitleg online staan.

  Indien er vragen of onduidelijkheden zijn rondom het Digitale WedstrijdFormulier, stel deze dan per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • Aangepaste Clubkledinglijn bij Sport 2000

  Enkele kledingstukken zijn in de clubkledinglijn vervangen, omdat Jako deze kleding uit de productie heeft gehaald.

  Op alles krijgen onze leden weer 20% korting en een gratis clublogo!!

  Klik hier voor de nieuwe folder.

 • Sponsor je club

  Koopt u ook wel eens via een webwinkel ?

  Denk dan aan Sponsorkliks en steun met uw aankopen VC Heerlen.

Demonstratie volleybal training

Saskia van Hintum verzorgt zondag 4 december een clinic aan de talenten van de Stichting Top Volleybal Parkstad. Op de olympische spelen van dit jaar in RIO werd ze nog als assistente van Giovanni Guidetti 4e met het Nederlandse dames volleybalteam. Vanaf dit seizoen is Saskia van Hintum trainer/coach bij de Ladies in Black uit Aken.

De technisch verantwoordelijke van de stichting STVP, Peter Arets en Leon Brull, waren dan ook zeer verheugd nadat ze met Saskia over het plan van aanpak van de Stichting gesproken hadden dat ze graag een gasttraining aan onze talenten van de volleybal school wilde geven. Wil je onze regio talenten samen met Saskia van Hintum aan het werk zien, dan ben je op zondag 4 december van 9.30 uur tot 12.00 uur van harte welkom in de sporthal A gene Bek te Heerlen.