• Aangepaste Clubkledinglijn bij Sport 2000

  Enkele kledingstukken zijn in de clubkledinglijn vervangen, omdat Jako deze kleding uit de productie heeft gehaald.

  Op alles krijgen onze leden weer 20% korting en een gratis clublogo!!

  Klik hier voor de nieuwe folder.

 • Sponsor je club

  Koopt u ook wel eens via een webwinkel ?

  Denk dan aan Sponsorkliks en steun met uw aankopen VC Heerlen.

 • Vragen rondom DWF

  Kijk bij onze downloads (klik hier) voor 2 documenten m.b.t. het DWF. Wij hebben de taakverdeling en een korte uitleg online staan.

  Indien er vragen of onduidelijkheden zijn rondom het Digitale WedstrijdFormulier, stel deze dan per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Einde eerste seizoenshelft

De kerst nadert en vanavond wordt de eerste seizoenshelft afgesloten met een inhaalwedstrijd van Heren 2. Heren 1 sluit de eerste helft af op een mooie 5e plek in de 1e klasse. Dames 1 doet het in de 2e klasse net iets beter en eindigt op de 3e plek. Met Heren 2 hebben we een heuse winterkampioen binnen de vereniging, proficiat mannen! Dames 2 sluit het jaar op de voorlaatse plek af, hopelijk gaat het in de tweede seizoenshelft beter. 

Bij de B-jeugd zijn onze jongens geindigd op de laatste plek in hun competitie, en de meisjes op een mooie 3e plek terecht gekomen. Bij de C-jeugd zijn zowel onze jongens als ozne meisjes op een 4e plek in hun competitie geindigd. De CMV-jeugd zijn respectievelijk op een 6e en 4e plek uitgekomen.

Halverwege staan onze recreanten Dames teams op een 3e en 6e plek in hun competities.

Voor alle team heel veel succes in de tweede seizoenhelft en goed gedaan tot nu toe!!

Het is blauw en ....