• Vragen rondom DWF

  Kijk bij onze downloads (klik hier) voor 2 documenten m.b.t. het DWF. Wij hebben de taakverdeling en een korte uitleg online staan.

  Indien er vragen of onduidelijkheden zijn rondom het Digitale WedstrijdFormulier, stel deze dan per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • Aangepaste Clubkledinglijn bij Sport 2000

  Enkele kledingstukken zijn in de clubkledinglijn vervangen, omdat Jako deze kleding uit de productie heeft gehaald.

  Op alles krijgen onze leden weer 20% korting en een gratis clublogo!!

  Klik hier voor de nieuwe folder.

 • Sponsor je club

  Koopt u ook wel eens via een webwinkel ?

  Denk dan aan Sponsorkliks en steun met uw aankopen VC Heerlen.

In Memoriam: FRANS LEUCHTER

Het droevige bericht heeft ons bereikt, dat deze morgen 13-7-17 Frans Leuchter is overleden, in het bijzijn van zijn vrouw en kinderen. Namens bestuur en leden willen wij ons medeleven betuigen naar de familie van Frans, en hen veel sterkte wensen met dit verlies.

Als vereniging zijn wij veel dank en respect verschuldigd naar Frans Leuchter. In de donkerste periode van onze vereniging, toen velen hun handen van de vereniging aftrokken, bleef Frans zich met volle overgave inzetten voor de vereniging VCH. Hij was in meerdere functies actief. Frans was o.a. bestuurslid van 1993 tot 2010, m.n. wat betreft Wedstrijdzaken. Daarnaast is hij jarenlang trainer/coach, en de laatste jaren supporter, van ons Dames Recreanten-team geweest. Maar ook jeugdtrainer, scheidsrechter, enz.. Frans kon eigenzinnig zijn, maar had een hart van goud.

Het doet ons deugd dat Frans de wederopstanding van de vereniging nog van dichtbij meegemaakt heeft. Op 8 mei dit jaar is hij nog tot erelid benoemd van VCH tijdens de feestavond.

Bestuur en leden van VC Heerlen