• Vragen rondom DWF

  Kijk bij onze downloads (klik hier) voor 2 documenten m.b.t. het DWF. Wij hebben de taakverdeling en een korte uitleg online staan.

  Indien er vragen of onduidelijkheden zijn rondom het Digitale WedstrijdFormulier, stel deze dan per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • Aangepaste Clubkledinglijn bij Sport 2000

  Enkele kledingstukken zijn in de clubkledinglijn vervangen, omdat Jako deze kleding uit de productie heeft gehaald.

  Op alles krijgen onze leden weer 20% korting en een gratis clublogo!!

  Klik hier voor de nieuwe folder.

 • Sponsor je club

  Koopt u ook wel eens via een webwinkel ?

  Denk dan aan Sponsorkliks en steun met uw aankopen VC Heerlen.

Frans Leuchter Award 2017

Frans Leuchter Award 2017Tijdens de algemene ledenverdaring wordt jaarlijks de vrijwilliger van het jaar gekozen en bedankt voor zijn/haar inzet. Dit jaar is besloten om deze award de 'Frans Leuchter Award' te gaan noemen, als eerbetoon aan een van onze grootste vrijwilligers van de afgelopen jaren. Dit jaar is deze award toegekend aan Roger Mevis. Roger is zeer betrokken en op diverse vlakken aktief binnen onze vereniging, hij traint o.a. meerdere teams en maakt deel uit van de technische commissie.

Tevens hebben we dit jaar afscheid genomen van Tom Pouls als bestuurslid binnen V.C.H. Hij heeft dit jaren met plezier en toewijding gedaan en helaas nu wegens tijdgebrek zijn taken moeten neerleggen. Tom bedankt voor je inzet.