• Sponsor je club

  Koopt u ook wel eens via een webwinkel ?

  Denk dan aan Sponsorkliks en steun met uw aankopen VC Heerlen.

 • Aangepaste Clubkledinglijn bij Sport 2000

  Enkele kledingstukken zijn in de clubkledinglijn vervangen, omdat Jako deze kleding uit de productie heeft gehaald.

  Op alles krijgen onze leden weer 20% korting en een gratis clublogo!!

  Klik hier voor de nieuwe folder.

 • Vragen rondom DWF

  Kijk bij onze downloads (klik hier) voor 2 documenten m.b.t. het DWF. Wij hebben de taakverdeling en een korte uitleg online staan.

  Indien er vragen of onduidelijkheden zijn rondom het Digitale WedstrijdFormulier, stel deze dan per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wedstrijdprogramma week 43

Het komend weekend staan er leuke wedstrijden op het programma. Vanavond trappen de Dames Recreanten 1 het wedstrijdprogramma af tegen Blok '82. Na drie wedstrijden staan onze dames op een mooie 2e plek, en de wedstrijd tegen Blok '82 is er ook een tegen een directe concurrent. 

Morgen staan er vier wedstrijden op het programma, Jongens B1 speelt om 11:45 tegen ADC in Urmond. Beide teams hebben tot nu toe nog geen punt weten te pakken, hopelijk komt daar morgen voor onze jongens verandering in. Om 14:00 speelt Meisjes C2 de enige thuiswedstrijd van het weekend tegen Furos. Zij staan op een mooie 2e plek en kunnen misschien wel een plekje stijgen. Heren 1 speelt om 18:30 uur tegen Tupos, beide teams hebben de punten hard nodig uit de lage regionen van de stand te klimmen. Dames 1 sluit het weekend af om 19:00, zij spelen tegen Hornerhof/HHC en hopen morgen hun eerste puntjes te kunnen bijschrijven.

Alle teams heel veel succes dit weekend.