• Aangepaste Clubkledinglijn bij Sport 2000

  Enkele kledingstukken zijn in de clubkledinglijn vervangen, omdat Jako deze kleding uit de productie heeft gehaald.

  Op alles krijgen onze leden weer 20% korting en een gratis clublogo!!

  Klik hier voor de nieuwe folder.

 • Sponsor je club

  Koopt u ook wel eens via een webwinkel ?

  Denk dan aan Sponsorkliks en steun met uw aankopen VC Heerlen.

 • Vragen rondom DWF

  Kijk bij onze downloads (klik hier) voor 2 documenten m.b.t. het DWF. Wij hebben de taakverdeling en een korte uitleg online staan.

  Indien er vragen of onduidelijkheden zijn rondom het Digitale WedstrijdFormulier, stel deze dan per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Monitoring Veilig Sportklimaat

monitoring veilig sportklimaatBeste leden en ouders,

Namens VC Heerlen hebben wij verlenging aangevraagd voor het invullen van de vragenlijsten van NOC/NSF i.v.m. het actieplan “Samen naar een Veiliger Sportklimaat” (VSK). Dit is zo besproken op de Algemene Ledenvergadering van 25-10-17. Als bestuur van VCH vinden wij het zeer belangrijk hoe onze leden, en ouders van onze jeugdleden, de sfeer en veiligheid ervaren binnen onze vereniging.

Wij willen dan ook nadrukkelijk verzoeken om dit te laten weten via het invullen van de vragenlijst via deze link. Hoe vind jij de sfeer op de club en wat kan er beter? De deadline voor het invullen is 22 december.

N.B. Diegenen die de vragenlijst reeds ingevuld hebben, hoeven dit niet nogmaals te doen. Jullie antwoorden zijn opgeslagen bij NOC/NSF.

Met sportieve groeten,
Han Koelewijn
Namens het bestuur VCH

Achtergrondinformatie:

 • Wij adviseren om zoveel mogelijk mensen van de vereniging de ledenvragenlijsten in te laten vullen.
 • De vragenlijsten zijn anoniem en alleen een onafhankelijk onderzoeker binnen het VSK-programma kan de individuele resultaten inzien. Hierover zal nooit worden gecorrespondeerd. De sportbond heeft alleen inzicht in resultaten op verenigingsniveau, anoniem.
 • Een overzicht van alle vragen uit de vragenlijst vind je hier.
 • Wij zullen de vereniging over één jaar benaderen om opnieuw de vragenlijsten in te vullen. Hierdoor kun je de vorderingen binnen de vereniging volgen.

We winnen veel met sport! NOC*NSF is een vereniging naar Nederlands recht en geregistreerd in het handelsregister te Arnhem onder nr. 09059703. Op overeenkomsten met NOC*NSF zijn uitsluitend de door NOC*NSF gehanteerde algemene voorwaarden van toepassing. U kunt onze algemene voorwaarden nalezen en uitprinten op onze website: www.nocnsf.nl/algemenevoorwaarden.