• Vragen rondom DWF

  Kijk bij onze downloads (klik hier) voor 2 documenten m.b.t. het DWF. Wij hebben de taakverdeling en een korte uitleg online staan.

  Indien er vragen of onduidelijkheden zijn rondom het Digitale WedstrijdFormulier, stel deze dan per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • Aangepaste Clubkledinglijn bij Sport 2000

  Enkele kledingstukken zijn in de clubkledinglijn vervangen, omdat Jako deze kleding uit de productie heeft gehaald.

  Op alles krijgen onze leden weer 20% korting en een gratis clublogo!!

  Klik hier voor de nieuwe folder.

 • Sponsor je club

  Koopt u ook wel eens via een webwinkel ?

  Denk dan aan Sponsorkliks en steun met uw aankopen VC Heerlen.

Limburgs Mooiste 2020

logo limburgs mooisteBeste sportvrienden,

Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondg 7 juni 2020 Organiseert Limburgs Mooiste weer hun jaarlijkse toertochten door ons Limburgse land. V.C. Heerlen helpt al jaren bij het uitzetten van de routes en het bemannen van de kassa. Ook dit jaar kun je je weer opgeven om te helpen.

Van de opbrengst kan de vereniging veel doen. Geen contributie-verhoging bv, activiteiten voor de jeugd, nieuwe volleyballen, enz.
Het zijn zeer belangrijke inkomsten.
 
De meeste van jullie weten al wat er van ons verwacht wordt, hieronder toch kort nog enige uitleg.
Op vrijdag zitten 4 ploegen van 2 personen en op zaterdag zitten 5 ploegen van 2 personen aan de kassa om deelnemers in te schrijven. Minimum leeftijd hiervoor is 16 jaar
 
Op vrijdag rijden 4 ploegen van 2 personen de route na om de bewegwijzering op te hangen. En op de zondag 4 ploegen van 2 personen om deze weer te verwijderen. Chauffeurs moeten ouder zijn dan 24 jaar, bijrijder vanaf 16 jaar. De organisatie vraagt dat minimaal 1 persoon die op de vrijdag de pijlen heeft opgehangen ook op de zondag de pijlen op te halen. Afgelopen jaar zijn te veel pijlen blijven hangen. Meerdere gemeentes hebben geklaagd en gedreigd met boetes. 
 
Hieronder staat de voorlopige tijdtabel voor aan de kassa.
Vrijdag: 
 • 4 personen van 14.00 − 18.00 uur
 • 4 personen van 17.00 − 21.00 uur
Zaterdag:
 • 2 personen van 05.30 − 09.00 uur
 • 4 personen van 06.00 − 10.00 uur
 • 4 personen van 07.00 − 12.00 uur
Op de vrijdag op de route de pijlen ophangen duurt wel een uur of 8. Je bepaalt zelf hoe laat je start
De Zondag gaat wat sneller, max 6 uur. En je bepaalt weer zelf hoe laat je start. Zaterdag in de namiddag / avond starten is ook een optie, dit wel in overleg.

MELD JE AAN

Eerste opgave moet ik al volgende maand doorgeven. Nu heb je nog de grootste keuze.  Je kunt je per mail aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met sportieve groet,
Jo Rosbender