• Start
  • Bekkerveld toernooi
  • Informatie

Informatie Bekkerveld toernooi

Beste sportvrienden, Heerlen, mei 2019

Zondag 18 augustus organiseert VC Heerlen voor de 40ste keer, in samenwerking met het Comité Bekkerveld Festival, het traditionele volleybaltoernooi voor vrijetijdsteams. Het toernooi wordt gehouden op het terrein bij sportcomplex A Gene Bek.

Het toernooi staat open voor recreatieve teams in 5 categorieën;

  • Recreatief Hoog voor teams met alleen heren en gemengde teams bestaande uit geoefende volleybalspelers.
  • Recreatief Laag voor gemengde teams die graag een keertje een toernooi spelen maar niet zo geoefend zijn. In deze categorie moeten er minimaal 2 dames in het veld staan.
  • Green Beach voor teams die volgens de beachvolleybalregels 3 tegen 3 spelen. Op het (gras)veld van 8x8 meter.

Nieuw dit jaar zijn de categorieën jeugd;

  • Jeugd B jongens en/of meisjes tot 16 jaar waarbij de normale spelregels voor B-jeugd gelden.
  • Jeugd C jongens en/of meisjes tot 14 jaar waarbij de normale spelregels voor C-jeugd gelden.

Elk team dient zelf voor een bal te zorgen en stelt minimaal één scheidsrechter ter beschikking voor het leiden van andere wedstrijden. Dit hoeft geen officiële scheidsrechter te zijn.

Het toernooi begint om 10.00 uur en de teams dienen zich uiterlijk om 09.30 uur te melden bij het wedstrijdsecretariaat. Hier wordt het wedstrijdschema bekend gemaakt. Elk team krijgt het reglement na inschrijving via de mail toegestuurd.

Inschrijven is mogelijk via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) . De inschrijftermijn sluit vrijdag 16 augustus 2019 om 17:00 uur! Hierna is het NIET meer mogelijk om in te schrijven.

Het inschrijfgeld bedraagt €24,- voor traditionele teams en €18,- voor Green Beach. Jeugd teams kunnen zich gratis inschijven. Het inschrijfgeld dient uiterlijk 16 augustus overgemaakt te zijn op bankrekening
NL31 RABO 0151 8933 49 van VCH o.v.v. de teamnaam. Voor onze buitenlandse vrienden is het BIC-nummer RABONL2U. Op de dag zelf betalen is niet mogelijk!
Omdat er tijd ligt tussen het moment dat het geld bij een team is afgeboekt en bij ons is bijgeboekt, verzoeken we jullie, om misverstanden te voorkomen, een bewijs van betaling mee te nemen.

Ook dit jaar wordt weer een prijs uitgereikt aan het team dat zich onder de origineelste naam inschrijft. De naam mag maximaal 30 letters lang zijn.

Sportiviteit en spelvreugde staan voorop tijdens dit toernooi. Naast de actieve sportbeoefening is er natuurlijk tijdens en na ons toernooi voor jong en oud volop gezelligheid in en rond sporthal A gene Bek. De sporthal is overdag voor iedereen gratis toegankelijk.

Tot ziens op het Bekkerveld volleybaltoernooi,

De organisatie